Коледно тържество

Вълнението от предстоящите коледни празници е като трепетът пред вратата на вълшебна страна. Във въздуха се усеща магията на очакване, а сърцата ни бият в ритъм на коледни камбани. Това е време, когато обичаме повече, смехът става по-светъл, а дори обикновените моменти се преливат във вълшебство. Нека Коледата ни пренесе в свят на чудеса, а всеки миг ни напомни за радостта на общуването и даряването. Вдъхновени от тази вълнуваща атмосфера, ние – учениците и учителите на БУ”Родна реч” Лестър, кани всички вас, родители и приятели на нашето Коледно тържество, за да създадем заедно спомени, които ще грейват сърцата ни дълго след приключването на празниците. Нека заедно да посветим този специален ден на радост, общуване и вълшебство и да създадем прекрасни спомени, които ще носят усмивки на лицата ни, дълго след празниците.

Очакваме ви!

СПОДЕЛИ:

ОЩЕ НОВИНИ

Новини

Последен учебен ден!

Вълнение, удовлетворение и чувство на гордост изпълниха сърцата ни в последния учебен ден на 2023/2024 година! Училището грееше от усмивки и щастливи лица на децата!

Новини

Музикална работилница

Вълнуваща и незабравима бе и последната музикална работилница в БУ „Родна реч“ за тази учебна година. По време на работилницата учениците имаха интересна среща и