Изложба „Поклон пред вас, будители народни“

Изложба под надслов “Поклон пред вас, будители народни” беше организирана в БУ “Родна реч” град Лестър.
        Изминалите две седмици бяха посветени на бележити личности, свързани с историята на България и тяхното дело. Всички деца проявиха творчество в изработването на книгоразделители, картички, портрети и табла.
         На днешния ден бе представена и презентация за народните будителите, която да припомни техния принос към българската история, “за да знаем и да помним, че България е жива”. С голямо вълнение някои от учениците отправиха поздрав към всички присъстващи с едни от най-емблематичните стихотворения, посветени на народните будители.
Сърдечни благодарности към всички ученици за целия ентусиазъм и плам, с които се включиха в подготовката за днешния празничен ден! Гордеем се с вас! 

СПОДЕЛИ:

ОЩЕ НОВИНИ

Новини

Последен учебен ден!

Вълнение, удовлетворение и чувство на гордост изпълниха сърцата ни в последния учебен ден на 2023/2024 година! Училището грееше от усмивки и щастливи лица на децата!

Новини

Музикална работилница

Вълнуваща и незабравима бе и последната музикална работилница в БУ „Родна реч“ за тази учебна година. По време на работилницата учениците имаха интересна среща и