Изложба „Поклон пред вас, будители народни“

Изложба под надслов “Поклон пред вас, будители народни” беше организирана в БУ “Родна реч” град Лестър.
        Изминалите две седмици бяха посветени на бележити личности, свързани с историята на България и тяхното дело. Всички деца проявиха творчество в изработването на книгоразделители, картички, портрети и табла.
         На днешния ден бе представена и презентация за народните будителите, която да припомни техния принос към българската история, “за да знаем и да помним, че България е жива”. С голямо вълнение някои от учениците отправиха поздрав към всички присъстващи с едни от най-емблематичните стихотворения, посветени на народните будители.
Сърдечни благодарности към всички ученици за целия ентусиазъм и плам, с които се включиха в подготовката за днешния празничен ден! Гордеем се с вас! 

СПОДЕЛИ:

ОЩЕ НОВИНИ

Новини

Цветно великденско настроение

Дните около Великден са озарени с усмивки и истинско вълшебство от пресъздаването на народните традиции и обичаи! С много радост и старание, учениците спазиха традицията

Новини

Тържество на пролетните празници

С много настроение и весели емоции децата от БУ“Родна реч“ представиха своето тържество по повод Лазаровден, Цветница и Великден!   СПОДЕЛИ: ОЩЕ НОВИНИ