Творческа работилница „Керамично изкувство“

След вчерашния невероятно вълнуващ ден, прекаран на нашата изключително вдъхновяваща и творческа работилница „Керамично изкуство“, с нетърпение споделяме с вас най-изящните и неповторими моменти, заснети през този специален ден.

Не можем да не изкажем искрената си благодарност към чудесната Весела Михайлова, която със своята уникална енергия и професионализъм създаде вълшебна атмосфера на радост и сътрудничество. Нейната отдаденост и страст към работата с деца ни впечатлиха и ни накараха да се чувстваме изключително благословени да бъдем част от този невероятен процес на творчество и учене.

Особено сме благодарни на невероятните деца от Българското училище „Родна реч“ Лестър, които не само проявиха удивителен талант и креативност в работата с керамика, но и се отнасяха с такава радост и уважение към това, което правят. Тяхната енергия и жизненост ни вдъхновиха и ни напомниха за значението на образованието, основано на вълнение и учене чрез игра.

С нетърпение очакваме следващата творческа работилница и вълнуващата възможност да продължим да откриваме и подпомагаме талантливите млади художници в нашето общество.

СПОДЕЛИ:

ОЩЕ НОВИНИ

Новини

Последен учебен ден!

Вълнение, удовлетворение и чувство на гордост изпълниха сърцата ни в последния учебен ден на 2023/2024 година! Училището грееше от усмивки и щастливи лица на децата!

Новини

Музикална работилница

Вълнуваща и незабравима бе и последната музикална работилница в БУ „Родна реч“ за тази учебна година. По време на работилницата учениците имаха интересна среща и