Творческа работилница „Керамично изкувство“

След вчерашния невероятно вълнуващ ден, прекаран на нашата изключително вдъхновяваща и творческа работилница „Керамично изкуство“, с нетърпение споделяме с вас най-изящните и неповторими моменти, заснети през този специален ден.

Не можем да не изкажем искрената си благодарност към чудесната Весела Михайлова, която със своята уникална енергия и професионализъм създаде вълшебна атмосфера на радост и сътрудничество. Нейната отдаденост и страст към работата с деца ни впечатлиха и ни накараха да се чувстваме изключително благословени да бъдем част от този невероятен процес на творчество и учене.

Особено сме благодарни на невероятните деца от Българското училище „Родна реч“ Лестър, които не само проявиха удивителен талант и креативност в работата с керамика, но и се отнасяха с такава радост и уважение към това, което правят. Тяхната енергия и жизненост ни вдъхновиха и ни напомниха за значението на образованието, основано на вълнение и учене чрез игра.

С нетърпение очакваме следващата творческа работилница и вълнуващата възможност да продължим да откриваме и подпомагаме талантливите млади художници в нашето общество.

СПОДЕЛИ:

ОЩЕ НОВИНИ

Новини

Цветно великденско настроение

Дните около Великден са озарени с усмивки и истинско вълшебство от пресъздаването на народните традиции и обичаи! С много радост и старание, учениците спазиха традицията

Новини

Тържество на пролетните празници

С много настроение и весели емоции децата от БУ“Родна реч“ представиха своето тържество по повод Лазаровден, Цветница и Великден!   СПОДЕЛИ: ОЩЕ НОВИНИ